Udstillere

Udstillerne for 2025 er endnu ikke på plads endnu. Listen herunder er udstillerne fra 2024.

Vi er glade for at kunne præsentere følgende vinudstillere på Trekantens Vinfestival, og vi kan garantere, at der venter dig gode vinoplevelser i dette selskab.

Oversigt over stande:

                                                          

Jakobi Vin – Stand 4
Jakobi Vin er en mindre vinimportør af italienske og bulgarske vine. Vores målsætning er at finde vine, som er produceret ud fra et princip om minimal brug af kemiske stoffer i mark og kælder. Vi finder små og mindre producenter, som har dig i fokus, når de laver vine. Det kræver, at man er en dygtig håndværker samt en producent, der tænker på kloden og menneskets fremtid. Vores 1. prioritet er, at vinene skal være produceret økologisk eller biodynamisk.
De skal være produceret, så de giver dig velvære, når du nyder et godt glas vin.

Neder Kjærsholm Vingaard – Stand 17
Neder Kjærsholm Vingaard har på få år formået at bringe dansk vin op på internationalt niveau. Det vidner de efterhånden mange toppriser om, som vingården har fået – både i udlandet men også herhjemme. Sortimentet omfatter både rødvine, hvidvine, roseer samt mousserende vine, der er lavet på druer men også på æbler. Endvidere har vingården specialiseret sig i at lave solbærrom og -likør.
Ved siden af den danske vinproduktion importerer vingården fantastiske vine fra flere franske vin- og champagnehuse.

BtB Wine – Stand 16
Din exclusive vinshop i Danmark, med udsøgte italienske vine.
Gaveløsninger til erhverv samt private, hvor kvaliteten er i top.
Vinsmagning i hele Sønderjylland.
Altid skarpe tilbud, følg os på facebook og btbwine.dk

AcourA Vin – Stand 15
AcourA Vin importerer selv og sælger direkte til private via web-shop og lejlighedsvise lagersalg i Nymindegab. Hos AcourA Vin tager vi også gerne ud og afholder vinsmagninger både hos private og mindre personaleforeninger.
Vores vine er udsøgte kvalitetsvine, som kommer fra mindre familiedrevne vingårde i Europa.
Vi har besøgt og eksklusivt udvalgt få passionerede vingårde, med vinmagere som brænder for at lave kvalitetsvine på en bæredygtig/økologisk facon.
Vine lavet med kærlighed og respekt for det unikke sted. Til dem der elsker at nyde den gode vin. Vin med hjertet.

Anne og Axel – AcourA Vin
Læs mere på: AcourA eller vores Facebook

Liber Vin – Stand 13
Liber Vin ejes af Lene Stentoft, og min store interesse for vin førte til, at jeg i 2004 etablerede Liber Vin. Liber Vin leverer vin til både private og erhvervslivet, men vores store passion er at lave kundetilpassede vinsmagninger ud af huset, på det sted hvor kunden befinder sig.
I vores sortiment finder du vin fra både europæiske og oversøiske vinproducerende lande. Alle vores vine er udvalgt af et erfarent smagepanel, som sikrer kvaliteten uanset prisniveau.
Vi har nogle leverandører som vi har arbejdet sammen med i mange år, og herudover prøver vi hele tiden at finde nye og spændende vine – du vil kunne smage eksempler på begge kategorier, hvis du lægger vejen forbi vores stand.

Winen – Stand 20
Winen ApS importerer ungarsk vin af høj kvalitet. Den danske ejer bag Winen bor personligt i Ungarn, og bruger sin fritid på at finde nye vin i Budapest’s mange vinbarer, gå til vinfestivaler og besøge sine leverandørers farme. Winens slogan er ‘Hand Picked Hungarian Wine’, da hver eneste vin der importeres til Danmark, skal være en vin, som de selv ville købe personligt.

Able Winery – Stand 19
Dansk æblevin. Vi laver æblevin som alternativ til druevin. Vi anvender æbler, som vi har stolte traditioner for at dyrke i Danmark, og som grundet vores klima giver æblerne en unik smag og sprødhed. Vi siger gerne, at vi flasker smagen af Danmark.
Når æblerne bliver høstet, bliver æblerne sorteret. De pæne, flotte, ensartede æbler ender i butikkerne. De kosmetisk grimme æbler der ikke lever op til de ønskede standarder, fordi de er for store, for små eller har en fejl, er de æbler, som vi køber og omdanner til velsmagende vin.
Når mosten kommer ind på vineriet, bruger vi de samme teknikker, som anvendes i druevinsproduktionen. En most, der tilsættes gær. Gæren omdanner sukker til alkohol, og efter ca. 4 uger har vi en vin, der kan drikkes med god samvittighed. For hvorfor importere vine fra Sydeuropa, når vi i Danmark kan lave alternativet selv. Den tanke er vi forelskede i.

Lagrein Vin – Stand 18
Lagrein Vin er en lille vinimportør med base i Virum nord fra København. Vi importerer vine fra Alto Adige/Sydtyrol i det nordøstlige Italien.
Vi har personligt udvalgt vores vine, som kommer fra to små vingårde, hvor kvalitet og traditioner er i højsædet.
Vores sortiment byder på et bredt udvalg af rødvine, hvidvine og mousserende vin fra producenterne Schmid Oberrautner og Pitzner Winery and Suites, begge familieejede vingårde beliggende nær Bolzano, som er hovedbyen i Alto Adige.
Vores rødvine lavet på henholdsvis Pinot Noir, Merlot og den lokale Lagrein-drue (deraf vores navn). Vores hvidvine er lavet på Chardonnay, Pinot Blanc og Pinot Grigio.

Portvinskælderen – Stand 9
Portvinskælderen er en kombineret portvinsbar, hvor man kan købe og nyde et glas portvin. Vi er også en detailforretning samt webshop med salg af portvin og portugiske specialvare som sardiner, kirsebærsovs, keramik og chokolader.
Portvinskælderen har faste åbningstider: tirsdag til torsdag 11.00-16.00, fredage 11.00-23.00 og lørdag 10.00-14.00 (siesta) 18.00 – 23.00.
I kælderen er der plads til 26 siddende gæster (+ 4 siddepladser udendørs). Her kan man nyde et glas portvin, en portvinsdrink eller bestille en tapasplatte.
Vores bar findes på Nørregade 4, kælderen, 6100 Haderslev.

Vinkrogen – Stand 10
Vinkrogen har siden 2003 importeret vine af højeste kvalitet fra mindre, men utroligt spændende vingårde i hele verden. Vi importerer selv alle vine direkte fra vinproducenterne og er fuldstændig uafhængige.

Vores vine kommer fra små vingårde, som har fokus på håndværk og kvalitet. Vi udvælger vinene ud fra vores smag og vurderer alle årgange, derfor kan vi altid stå 100% inde for hver enkelt vin.
Vores passion, udover at smage på vinene, er at fortælle historierne bag vingårde og druer til vores kunder.
Vi mener det er vigtigt, man smager før man køber, da smag er en meget personlig ting. Derfor elsker vi også at sælge vores vine ved bl.a. vinfestivaler, som denne i Kolding. Da vi har en kæmpe erfaring med disse vinfestivaler, kan vi altid garantere en oplevelse udover det sædvanlige når du besøger vores stand.
Kom og smag vores udvalg fra bl.a. Argentina, Australien, Sydafrika, Italien og Spanien.

Prima Wine ApS – Stand 14
Frank & Gitte siger velkommen til vores passionerede vinimportvirksomhed, hvor tradition og ekspertise forenes i en helt unik oplevelse af smag. Selvom vi er en relativt ny aktør på importmarkedet, er vores baggrund forankret i års erfaring og dedikation med øl og vin og egen vinbutik i mange år.
Vores tilgang er ikke blot at købe og sælge vine; det er en rejse, hvor vi personligt besøger vinproducenterne på deres pittoreske vingårde. Her forenes vores lidenskab med vores forretningssans, når vi skaber bånd og aftaler. Vores mål er at sikre, at vi kun håndplukker de fineste vine til de bedste priser og samtidig opbygger langvarige partnerskaber, der er baseret på gensidig respekt og lidenskab for vindyrkning.
Vi elsker vin fra mange områder i verden, men vi har vi især specialiseret os i franske vine og de unikke vinregioner, der definerer dette skønne vinland. Fra Languedoc i syd til Chablis i nord, over, Rhône-dalen til Bourgogne, har vi indgående kendskab til de karakteristika, der gør hver region unik, og vi er i stand til at guide vores kunder gennem en rejse af smag og aromaer.
Vi inviterer dig med på denne rejse med os og til at opleve de vidunderlige fransk vine, gennem vores nøje udvalgte sortiment.

La Cave – Stand 2
Mit navn er Ludovic Riautè, og jeg er født og opvokset i Frankrig. Gennem 4 år lærte jeg alt det, der var værd at vide om vin på en vinskole i Orlèans ved Loire dalen. Efter min uddannelse startede et helt nyt liv for mig. Spændende ting skete hele tiden. Gennem vin og gastronomi mødte jeg fantastiske mennesker. Stjerner som Madonna, Michael Jordan, Zinédine Zidane m.fl. Men den mest fantastiske person jeg har mødt i forbindelse med vin, er min kone Elmarie. Det skete på en vinrejse i Sydafrika.

Vinoguide – Stand 7
Vores passion er at dele kærligheden med Jer, der sætter pris på kvalitetsvin.
Vores vine er fra Østeuropa, blandt andet Slovakiet, Kroatien, Georgien, som er blevet overset af mange vinimportører. Vi har fokus på natur, øko- og biodynamiske, samt orange vine.
Vi rejser selv rundt og finder frem til de mindre vingårde, primært familie-vingårde, som gennem generationer brænder for at lave kvalitetsvine på en bæredygtig/økologisk facon.

Skærsøgaard – Stand 8
Skærsøgaard Vin er den første danske autoriserede vingård, og er beliggende i Dons ved Kolding (EU’s nordligste og Danmarks eneste kvalitetsvins-område – med BOBLE-vinen – DONS (BOB)).
Vingården ejes af Sven Moesgaard. Der dyrkes ca. 30.000 vinstokke på friland på ca. 10 hektar. Skærsøgaards vine bærer præg af dansk sommer med lyse nætter, langsom aromatisk afmodning af druerne og klassisk håndværksmæssig kvalitets-fremstilling af vinen.
Der er flere forskellige muligheder for besøg og vinsmagning – både for private og grupper.

Hele sortimentet af Skærsøgaards vine og spiritus kan købes i deres gårdbutik.
Den er som regel åben mandag og onsdag kl. 9-16 eller efter forudgående aftale.
Eller kan vinene købes i webshoppen.

Vinfadet – Stand 5
Vi har specialiseret os i tysk vin fra små, dygtige vinbønder, der selv er med i hele produktionsprocessen af deres vin. Vi har besøgt vingårdene og har et rigtig godt forhold til vore bønder. Dialogen med dem er vigtig for os for at kunne give vore kunder en rigtig god vinoplevelse – uanset om kunden er til hvid- eller rødvin, rosé eller mousserende vine – både når det gælder om den gode smag og den gode fortælling om den enkelte vin.
Vi afholder gerne vinsmagninger, enten hos os eller hos firmaer eller private, og det er noget, vi holder meget af, da vi her kan få en dialog i gang med kunderne.

Vinfadet ejes af mig, Carl, og jeg flankeres af min søn Lars og svigerdatteren Mette. Vi har en fælles passion for tysk vin, ligesom vi værner om god kundeservice. Besøg os på www.vinfadet.dk 

Festivalrabat: Vi giver 10% rabat ved køb af 3 flasker og 15% ved køb af 6 flasker. Du er velkommen til at blande fra sortimentet.

Pran Vinimport – Stand 11
Jeg hedder Preben Andersen og har arbejdet med at importere tyske vine fra Schloss Reinhartshausen i ca. 40 år. Herefter kom interessen for italienske vine for ca. 25 år siden med 15 – 20 producenter, som jeg stadig arbejder sammen med. Har besøgt samtlige vingårde og arbejdet i høsten, kælderen, påfyldning, smagning, m.m. Det udmøntes i jeg har fået lov til at lave min egen vin. Vinmandens egen vin!
Efter mange års ”familiært” samarbejde og min gang på vingården Collina San Ponzio igennem alle årstider, har jeg smagt på alle vine år efter år. Nu kom tiden til at kunne lave min helt egen vin. En god årgang med Piemontes bedste druer og min egen blanding. En hvid Blend Roere Arneis og Favorita, og en rød Blend af Barbera, Dolcetto og Nebbiolo. Vingården Collina San Ponzio ligger i Piemonte, udenfor Barolo by mod La Morra.

FiniVin – Stand 3
FiniVin har siden 2005 importeret vine af højeste kvalitet.
For at leve op til målsætningen om at være en stærk leverandør af eksklusive vine, rejser vi hvert år ud og smager os næsten bogstaveligt talt igennem mange spændende vinområder, inden vi – ud fra vores smagsløg og pengepung – udvælger nye vine fra Spanien og Californien.
”Vores” vinbønder er alle passionerede. Typisk ejer de små, familiedrevne vingårde, hvor de lægger al deres sjæl og nerve i deres ”håndlavede” vine. Vi kender dem personligt og ved, at de brænder for at lave den topkvalitet, som vi mener man kan smage i de vine de producerer.
Læs mere om vores vine og firmaet på https://www.finivin.dk

Billund Vinlager – Stand 12
Billund Vinlager startede jeg i 2019, hvor jeg besluttede mig for at begynde at importerer vin fra mindre familieejede vinhuse. Efterhånden har vi også fået udvidet importen til at gælde for spiritus og tonic/mixere/sodavand.
Vi får løbende nye samarbejdspartnere, hvis produkter vi har eneforhandling af i Danmark.
Vi laver også meget gerne ginsmagninger, vinsmagninger, vinbar eller ginbar til jeres næste event. Det kan være hos os i Billund, hvor vi har plads til 36 siddende/spisende gæster eller ude hos jer.
Vi glæder os til at præsentere jer for nogle af vores spændende vine og sammen med alle de andre skønne udstillere, at give jer en fantastisk dag med massere af lækre vine.

Rask Vinimport – Stand 6
Vi importerer primært italienske, men også tyske og spanske vine direkte fra vingårdene. Vi importerer især fra de italienske vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Umbrien og Puglia.

GoVinum – Stand 1
Vi indrømmer det – vi elsker god vin – vin med sjæl og historie.
Vores vineventyr begyndte på en rejse til Marche i efteråret 2013, hvor vi tilfældigt kom i kontakt med Roberto Lucarelli og faldt pladask for hans fantastiske vine. Sidenhen er der kommet mange flere vine i programmet. I dag har vi vine fra Italien (Piemonte, Veneto, Lombardiet og Marche), Frankrig (Alsace, Bourgogne, Loire, Provence og det sydlige Rhône), Spanien (Castilla Y Léon) og fra Mosel og det lille vinområde Ahr i Tyskland. Vores vine er nøje udvalgte og vi tager kun vine hjem, som vi selv er begejstrede for.