Hvem er vi?

Trekantens Vinfestival arrangeres som et samarbejde mellem Folkehuset Kolding og Vinfadet med ønsket om at skabe en ny tradition i Kolding. Festivalen er forbeholdt små og mellemstore vinudstillere, der som udgangspunkt selv importerer deres vine direkte fra vinbønderne – eller som selv producerer deres vine her i Koldingområdet.

Her kan du læse lidt om os og vores baggrund for at gå i gang med dette projekt.

Folkehuset Kolding holder til i Det Gamle Posthus i Kolding. Vi er en frivillig forening for alle borgere, der har lyst til at indgå i meningsfulde fællesskaber på tværs af sociale forskelligheder og personlige baggrunde. Vores arbejde bygger på tankegangen om, at alle mennesker har et behov for at indgå i fællesskaber, og at det i virkeligheden er det vigtigste for at opnå trivsel og sundhed.

Når du deltager i vinfestivalen, går overskuddet fra billetsalget ubeskåret til vores arbejde med at skabe meningsfulde fælleskaber, hvor alle har mulighed for at deltage og som giver deltagerne noget at smile af – det har vi alle brug for!

Her kommer Trekantens Vinfestival fint ind i billedet, da det er en god mulighed for at skabe samvær om en fælles interesse som både kommer gæsterne og udstillerne til gode.

  

Vinfadet har hjemme i Vonsild og er en lille hobbyvinhandel med fokus på tyske vine fra små, dygtige vinbønder.

Vi holder meget af at tage på vinfestivaler og møde gæsterne med højt humør, ligesom vi afholder vinsmagninger enten hos os eller hos kunden.

Nu vil vi gerne selv prøve at stå i spidsen for en vinfestival og vi håber, at det bliver vellykket. Vi glæder os i hvert fald!

Vi takker desuden følgende virksomheder og personer for deres hjælp og deltagelse i vinfestivalen:

EWII handler og sælger energi, tilbyder energirådgivning og bredbånd. Samtidig er de Trekantområdets største arbejdsplads. 
EWII har støttet festivalen økonomisk.

De søde frivillige, der er tilknyttet Folkehuset Kolding. Uden jer er det svært at få tingene til at fungere undervejs!